Yasenka Skinage Kolagen ADVANCED 5000 – Medikor Beauty
×

Yasenka Skinage Kolagen ADVANCED 5000

23,50  (177,06 kn)

Dodaj na Listu želja
Dodaj na Listu želja

Opis

Yasenka Skinage Collagen Advanced 5000 je tekući dodatak prehrani s hidrolizirani kolagen, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C.

Detalji

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvode kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nestankom bora. Tijekom starenja kolagenska se vlakna počinju razdvajati, a međuprostori ispunjeni hijaluronskom kiselinom se smanjuju i prazne. Uzimanjem proizvoda osigurano je dodatno unošenje kolagena i hijaluronske kiselina u tijelo.

Klinički je dokazano da uzimanje 5 g Naticola hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.Tekući oblik kolagena osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost, što dugoročno doprinosi ljepoti vaše kože.

Upotreba

Uzeti 50 ml jednom na dan.

Proizvodi

Slični proizvodi