Rio Beauty 60 Second Face Lift – Medikor Beauty
×

Rio Beauty 60 Second Face Lift

115,40  (869,48 kn)

Dodaj na Listu želja
Dodaj na Listu želja

Opis

Želite mladenački izgled, bez bora? Rio uređaj za lifting lica pomlađuje i učvršćuje lice već u prvoj primjeni. Djeluje na dva načina: elektrostimulacijom mišića lica učvršćuje opuštenu kožu lica, a poticanjem apsorbcije kolagena i retinola u kožu povećava elastičnost kože i smanjuje vidljivost bora. Nakon uporabe ovog uređaja osjećati ćete se i izgledati mlađe i ljepše – kao da ste bili na face liftingu, ali bez kiruškog zahvata.

Detalji

FUKCIJE:

  • Pomlađuje i učvršćuje lice, podiže tonus lica i smanjuje vidljivost bora
  • Dva načina djelovanja: faradizacija i iontoforeza
  • Elektrostimulacijom mišića lica učvršćuje opuštenu kožu lica
  • Poticanjem apsorbcije kolagena i retinola u kožu povećava elastičnost kože i smanjuje vidljivost bora
  • Sadržaj pakiranja: uređaj za lifting lica, provodljivi gel, flasteri kolagena i retinola (5 kom), stalak za uređaj, baterije, torbica za čuvanje, DVD s uputama

Rio 60 Second Face Lift pomlađuje i zateže kožu lica, umanjuje sitne i duboke bore i poboljšava cirkulaciju. Može se koristiti na licu i vratu, te je odlično rješenje ne samo za zatezanje i pomlađivanje lica već i za uklanjanje podbratka. Na samom početku uporabe za najbolje rezultate preporuča se korištenje uređaja svakodnevno po 20-ak minuta, a kasnije po potrebi. Elektrostimulator mišića lica Rio uređaj za lifting lica  ima 2 vrste tretmana za podizanje tonusa mišića, pomlađivanje lica i podizanje kože lica: faradizaciju i iontoforezu.

ELEKTROSTIMULACIJA MIŠIĆA LICA (faradizacija)

Oblik tretmana u kojoj se koristi metoda elektrostimulacije mišića (EMS). Električni impulsi odrađuju sav naporni rad umjesto Vas dok nježno podižu tonus mišića, učvršćuju opuštene crte lice, te pomlađuju kožu.Elektrostimulacijom mišića (EMS) postiže blaga kontrakcija i opuštanje mišića lica te njihovo podizanje, učvršćivanje i podizanje tonusa. Ovaj način elektrostimulacije među ostalim pojačava lokalnu cirkulaciju, opskrbljujući kožne stanice s više kisika, te brže uklanja toksine, nakon čega koža ostaje osvježena i pomlađena. Područja za tretman faradizacijom su: čelo i obrve, područje ispod očiju, obrazi, područje nosa i usana, donja i gornja usna, brada, vrat te područje iza uha.

UPIJANJE KOLAGENA I RETINOLA POMOĆU STRUJE (iontoforeza)

Oblik tretmana u kojoj se koriste  flasteri s kolagenom i retinolom. Flaster sadrži djelatne tvari koje se oslobađaju i apsorbiraju duboko u kožu radi smanjivanja pojave sitnih linija i bora, te povećanja elastičnosti kože.

Iontoforeza je postupak kojim se uz pomoć struje male jakosti duboko u kožu unose djelatne tvari pripravka, te se na taj način koža oporavlja i pomlađuje. Ovakav način oslobađanja i apsorpcije djelatnih tvari povećava učinkovitost tretmana fokusiranih na određeno područje lica koje bi inače teško prodrijele u kožu. Flasteri koji dolaze u pakiranju sa uređajem za lifting lica sadrže kolagen i retinol pozitivnog naboja koji djeluju protiv bora i protiv starenja. Kada stavite pozitivnu elektrodu na flaster, a negativnu na kožu, tada će se ove djelatne tvari izravno upiti u kožu. Kratkotrajni vidljivi rezultati očiti su skoro odmah. Dugoročni učinak postići ćete redovitim tretmanima. Preporučujemo tretman flasterima s kolagenom i retinolom samo jedanput u 24 sata. Ako imate osjetljivu kožu, preporučujemo razmak od 48 sati između tretmana. Područja za tretman iontoforezom: područje između nosa i usta, brada, gornja usna, čelo, bore „smijalice“, ispod očiju.

 

MJERE OPREZA

– Uređaj NE SMIJETE koristiti za vrijeme trudnoće ili ako imate ugrađen elektrostimulator srca (pacemaker), ako bolujete od srčanih bolesti ili poremećaja, ako primate terapiju za liječenje niskog tlaka, epilepsije, dijabetesa, multiple skleroze, ili poslije operativnog zahvata.
– Posebnu pozornost posvetite prilikom prelaženja s elektrodama u području oka. Pazite da kuglaste elektrode koje dodiruju kožu u svako vrijeme budu udaljene najmanje 1 cm od oka.
– Uređaj NE SMIJETE koristiti na dijelovima kože zahvaćenim sljedećim oboljenjma: rosacea (crvenilo kože), gnojne akne, površinske ozljede kože, osjetljiva koža, ili na ožiljcima, madežima, te proširenim venama.
– Ako provodljivi gel ili flasteri slučajno dospiju u oči, odmah ih obilno treba isprati vodom. Ako se iritacija očiju nastavi, zatražite savjet liječnika.
– Držati van dosega djece i kućnih ljubimaca.

 

PRODAJNA MJESTA

Potražite u Medikor Prodavaonici zdravlja: Tratinska 58 i  Medikor ljekarnama: Zagrebačka 6 i Trg L.Matačića 8 te u svim boljim ljekarnama i FARMACIA ljekarnama. Info tel: 01/ 4827 254.

Prodajna mjesta Rio uređaja za lifting lica pogledajte na linku.

 

Proizvodi

Slični proizvodi