Izjava o privatnosti – Medikor Beauty
×

Korisnička podrška

Izjava o privatnosti

Medikor d.o.o. prikuplja informacije od kupaca sa namjerom i trudom da poboljša Vaše korisničko i kupovno iskustvo i da komunicira s našim Korisnicima u vezi artikala, usluga i promocija. Medikor d.o.o. može upotrijebiti Vaše informacije prikupljene putem ovih Stranica da ispuni vašu narudžbu. Medikor d.o.o shvaća da mora održavati i koristiti Vaše podatke odgovorno

Medikor d.o.o neće prodavati informacije koje su nam dane kroz ove stranice bilo kojim tvrtkama ili drugim strankama. U trenutku postavljanja narudžbe, Medikor d.o.o prikuplja Vaše ime, poštansku adresu, broj telefona i broj kreditne kartice. Također prikuplja e-mail adrese na Stranicama uključujući i kada naručujete sa Stranica tako da Vam možemo poslati sve potrebne e-mailove vezane uz vašu narudžbu.

Kada se registrirate na Medikor d.o.o mi prikupljamo bilo koju informaciju koju Vi odlučite dati. Dodatno, održavamo popis Vaših interesa, kupnji, i bilo čega drugog što nam omogućuje da povećamo, personaliziramo i prilagodimo Vaše kupovno i korisničko iskustvo. Također promatramo upotrebu stranica i promet na stranicama da poboljšamo dizajn Stranica te poboljšamo naše proizvode i usluge koje nudimo. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Sigurnost

Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo T-Com Pay Way. T-Com se brine o tajnosti i sigurnosti vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica.

Sigurnost podataka na stranicama za plaćanje osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka. Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između T-Com Pay Way sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa, korištenjem ISO 8583 protokola. T-Com u potpunosti onemogućava pristup podacima za koje sudionici u procesu kupovine nisu ovlašteni.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Medikor d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Medikor beauty - American Express
Medikor beauty - Mastercard
Medikor beauty - Visa
Medikor beauty - Payway