Rio faceLITE – anti age LED maska za lice – Medikor Beauty
×
Medikor beauty - Rio faceLITE – anti age LED maska za lice

Beauty stories

Rio faceLITE – anti age LED maska za lice

11.01.2023.

Proizvod za njegu kože lica koji vas sigurno neće razočarati!

 

Dolaskom ljepšega vremena osjećamo se bolje i želimo raditi promjene u svojoj beauty rutini. Vjetar, hladnoća i suhi zrak u grijanim prostorijama doveli su do promjena na koži lica. Upravo zato je važno koži posvetiti malo više vremena kako biste je zaštitili od vanjskih i unutarnjih utjecaja, a  proljeće je pravo vrijeme da učinimo nešto za sebe!

Zbog ranije navedenih uzročnika i starenjem koža gubi kolagen te se elastičnost tkiva kože smanjuje, a ona postaje sve više suha i tanka, opušta se i razvija bore. Koža s godinama postaje sve više pogodna za razvoj smeđih mrlja i pigmentaciju.

Adekvatnom njegom i odgovarajućom skrbi o koži, u kombinaciji s čimbenicima iz okoliša i našim stilom života, možemo utjecati na usporavanje procesa koji uvjetuju promjene na koži. Donosimo vam proizvod koji će vašu kožu hidratizirati, učvrstiti i pomladiti u samo 10 minuta korištenja dnevno.

Koristeći dvije dokazane valne duljine svjetlosti; 633nm (crveno svjetlo) i 830nm (kratko infracrveno svjetlo) Rio faceLITE je klinički dokazani tretman koji stimulira stanice za proizvodnju kolagena i elastina postupkom nazvanim fotobiomodulacija.

 

 

Rio faceLITE je dizajniran za isporuku svjetlosti izravno na kožu, osiguravajući da maksimalna količina svjetlosti dubinski utječe na stanice kože. Rio faceLITE kombinira i optimizira crvenu i infracrvenu svjetlost dajući dugotrajne rezultate, stimulirajući prirodne procese podmlađivanja kože u jedinstvenom, brzom i laganom cjelovitom tretmanu lica.

Jednostavno nosite mekanu, hipoalergenu masku 10 minuta svaki dan u bilo kojem trenutku dok se opuštate, čitate ili čak radite da biste vidjeli  način kako se vaša koža transformira u samo nekoliko kratkih tretmana. Nakon tri tretmana tjedno tijekom četiri tjedna; smanjenje bora je do 41%, uz smanjenje crvenila i mekšu, glađu, hidratiziranu i regeneriranu kožu.