Rio faceLITE – anti age LED maska za lice – Medikor Beauty

Besplatna dostava iznad 50 eura.

Medikor beauty

Tratinska ulica 58, Zagreb

Medikor beauty
Medikor
Medikor beauty(0)
Medikor beauty
Medikor beauty

Tratinska ulica 58, Zagreb

Medikor beauty
Medikor beauty
Medikor
Medikor beauty(0)
×
Medikor beauty - Rio faceLITE – anti age LED maska za lice

Beauty stories

Rio faceLITE – anti age LED maska za lice

11.01.2023.

Proizvod za njegu kože lica koji vas sigurno neće razočarati!

 

Dolaskom ljepšega vremena osjećamo se bolje i želimo raditi promjene u svojoj beauty rutini. Vjetar, hladnoća i suhi zrak u grijanim prostorijama doveli su do promjena na koži lica. Upravo zato je važno koži posvetiti malo više vremena kako biste je zaštitili od vanjskih i unutarnjih utjecaja, a  proljeće je pravo vrijeme da učinimo nešto za sebe!

Zbog ranije navedenih uzročnika i starenjem koža gubi kolagen te se elastičnost tkiva kože smanjuje, a ona postaje sve više suha i tanka, opušta se i razvija bore. Koža s godinama postaje sve više pogodna za razvoj smeđih mrlja i pigmentaciju.

Adekvatnom njegom i odgovarajućom skrbi o koži, u kombinaciji s čimbenicima iz okoliša i našim stilom života, možemo utjecati na usporavanje procesa koji uvjetuju promjene na koži. Donosimo vam proizvod koji će vašu kožu hidratizirati, učvrstiti i pomladiti u samo 10 minuta korištenja dnevno.

Koristeći dvije dokazane valne duljine svjetlosti; 633nm (crveno svjetlo) i 830nm (kratko infracrveno svjetlo) Rio faceLITE je klinički dokazani tretman koji stimulira stanice za proizvodnju kolagena i elastina postupkom nazvanim fotobiomodulacija.

 

 

Rio faceLITE je dizajniran za isporuku svjetlosti izravno na kožu, osiguravajući da maksimalna količina svjetlosti dubinski utječe na stanice kože. Rio faceLITE kombinira i optimizira crvenu i infracrvenu svjetlost dajući dugotrajne rezultate, stimulirajući prirodne procese podmlađivanja kože u jedinstvenom, brzom i laganom cjelovitom tretmanu lica.

Jednostavno nosite mekanu, hipoalergenu masku 10 minuta svaki dan u bilo kojem trenutku dok se opuštate, čitate ili čak radite da biste vidjeli  način kako se vaša koža transformira u samo nekoliko kratkih tretmana. Nakon tri tretmana tjedno tijekom četiri tjedna; smanjenje bora je do 41%, uz smanjenje crvenila i mekšu, glađu, hidratiziranu i regeneriranu kožu.