Rio Beauty dobitnik je dvije nagrade na Estetica Premium Product dodjeli nagrada – Medikor Beauty
×
Medikor beauty - Rio Beauty dobitnik je dvije nagrade na Estetica Premium Product dodjeli nagrada

Beauty stories

Rio Beauty dobitnik je dvije nagrade na Estetica Premium Product dodjeli nagrada

19.06.2024.

Estetica Premium Product dodjela nagrada ponovno okupila najbolje brendove i estetičare u Hrvatskoj. Šestu godinu zaredom tako su najbolji dermokozmetički brendovi na tržištu i ugledni hrvatski estetičari, dermatolozi, plastični kirurzi, stomatolozi i vlasnici prestižnih poliklinika uživali u najglamuroznijoj zabavi u metropoli.
Najbolje proizvode na tržištu odabralo je čak 5 stručnih žirija, a ove je godine u ocjenjivanju nominiranih proizvoda u čak 45 kategorija sudjelovalo čak 5 stručnih žirija!

Naš Rio Beauty osvojio je dvije nagrade:

1. Rio Facelift & Tone – nagrada za Najbolji anti-age uređaj za lice i vrat

U kategoriji Najbolji anti-age uređaj za lice i vrat pobjednik je Rio Facelift & Tone anti-age uređaj za lifting lica. Rio Facelift & Tone anti-age uređaj za lifting lica dizajniran je za pružanje mikrostrujne stimulacije i umirujuće topline, odmah revitalizira vašu kožu, ostavljajući blistavi i mladenački sjaj. Oprostite se od finih linija, bora i dosadne opuštene kože jer ovaj izvanredan uređaj pomlađuje i obnavlja vaš ten svojom naprednom EMS tehnologijom.

Izvor: Estetica.hr

2. Rio DécoLITE – nagrada za Najbolji uređaj za tonus kože tijela

U kategoriji Najbolji uređaj za tonus kože tijela na ovogodišnjem Estetica Premium natječaju pobjednik je Medikor Beauty DécoLITE. Ovaj je uređaj dizajniran za isporuku svjetlosti izravno na kožu, osiguravajući da maksimalna količina svjetlosti pogađa stanice, ostavljajući nježniju kožu dekoltea i vrata s vidljivim poboljšanjem tonusa i teksture kože, bora i staračkih pjega. Uređaj koristi dvije provjerene valne dužine svjetlosti – 633nm (crveno svjetlo) i 830nm (blisko infracrveno svjetlo).

Kliničke studije pokazale su kako te valne dužine povećavaju proizvodnju kolagena i smanjuju pojavu finih linija i bora. Ti učinci pomažu stanicama kože da apsorbiraju proizvode za njegu kože te pomažu u obnovi oštećenja prouzročenih procesom starenja. Zašto koristiti DécoLITE™? Riječ je o prvom LED tretmanu za kućnu upotrebu za vrat i dekolte, koji je jednostavan za korištenje iz udobnosti vlastitog doma. Opuštajući i ugodan, trenutačno pomlađuje kožu, poboljšava tonus i teksturu, smanjenje veličine pora. Također može pomoći pri ublažavanju boli, povećanja protok krvi i privremenog opuštanja mišića koje može olakšati bol.

Izvor: Estetica.hr