Otkrijte nevjerojatne dobrobiti Gua Sha masaže za vaše zdravlje i ljepotu – Medikor Beauty
×
Medikor beauty - Otkrijte nevjerojatne dobrobiti Gua Sha masaže za vaše zdravlje i ljepotu

Beauty stories

Otkrijte nevjerojatne dobrobiti Gua Sha masaže za vaše zdravlje i ljepotu

10.01.2024.

Gua Sha masaža je tradicionalna kineska tehnika koja uključuje masiranje kože s glatkim rubom alata radi poboljšanja cirkulacije krvi i energetskog protoka. Izrađen od prirodnih materijala, ovaj masažer konturira vaše lice, potiče bolju cirkulaciju krvi te limfnu drenažu kako bi zategnuli, skulpturirali i pomladili vaše lice i kožu. 

U nastavku donosimo više informacija o dobrobitima Gua Sha masaže:

Poboljšava cirkulaciju krvi: Gua Sha masaža povećava protok krvi u tretiranom području, što može poboljšati isporuku hranjivih tvari i kisika u tkivima.

Smanjuje upalu: Ova tehnika može pomoći u smanjenju upalnih procesa u tijelu. “Struganje” kože može potaknuti limfni sustav da uklanja toksine i štetne tvari.

Cjelokupno opuštanje mišića: Gua Sha masaža može opustiti mišiće, smanjujući napetost i potičući fleksibilnost.

Poboljšava tonus kože: Redovita primjena Gua Sha masažera može poboljšati tonus kože i potaknuti proizvodnju kolagena.

Otklanja energetske blokade: Prema kineskoj medicini, Gua Sha masaža pomaže u uklanjanju blokada energetskih kanala te potiče ravnotežu i harmoniju unutar tijela.

Smanjuje napetost u vratu i ramenima: Ako se primjenjuje na područjima gdje se često javlja napetost, poput vrata i ramena, Gua Sha masaža može pomoći u smanjenju bolova i nelagode.

Potiče detoksikaciju: Poboljšana cirkulacija i aktivacija limfnog sustava mogu doprinijeti učinkovitijem uklanjanju otpadnih tvari iz tijela.

Važno je napomenuti da ovaj proizvod savršen izbor dnevne njege za kožu i dašak smirenosti u užurbanom životu – uz Liftmie Gua Sha masažer krenite s dnevnim ritualom brige o sebi.

Liftmie Gua Sha te brojne druge beauty uređaje pronađite u Medikor health & beauty store-u na lokaciji Tratinska 58 u Zagrebu, te webshopu www.medikorbeauty.hr, kao i u ljekarnama te specijaliziranim prodavaonicama.

Beauty savjete, trikove i inspiraciju možete pronaći i na Liftmie društvenim mrežama. Misija brenda je potaknuti sve da u užurbanoj svakodnevici odvoje vrijeme za sebe, stoga odaberite svog novog beauty saveznika, transformirajte kožu lica i bezbrižno se upustite u novu ljetnu avanturu pred vama.