Kućni wellness uz Medikor Beauty! – Medikor Beauty
×
Medikor beauty - Kućni wellness uz Medikor Beauty!

Beauty stories

Kućni wellness uz Medikor Beauty!

17.04.2023.

Ponekad svi trebamo malo vremena za sebe. Bilo da prolazite kroz težak period, imali ste loš dan na poslu ili jednostavno osjećate potrebu da se brinete o sebi, ne može biti ništa bolje od toga da provedete malo vremena za sebe.Uostalom, znate kako kažu “iz prazne se šalice ne toči”! Drugim riječima, nećete moći dati svoju punu pažnju, energiju i ljubav drugima, a da to prvo ne date sebi. Prema najnovijim istraživanjima, ukoliko odvojimo samo 30 minuta dnevno za sebe i posvetimo se sebi i svome tijelu, zadovoljini smo sa cjelokupnim danom. Ponekad je dobro razmaziti same sebe. A dobra vijest? Ne morate ići u otmjeni spa centar da biste doživjeli najbolje iskustvo. Postoje neki isprobani i provjereni načini samonjege u udobnosti vlastitog okruženja, a da ne morate posegnuti duboko u novčanik.
Iz bogate ponude izdvajamo izdvajamo:

BEURER SET ZA MANIKURU I PEDIKURU
Prekrasni nokti na nogama i rukama u trenu! Sa setom za manikuru/pedikuru MP 64 možete udobno njegovati nokte kod kuće – bez dosadnog kabela zahvaljujući ugrađenoj punjivoj bateriji.

IPL I EPILATORI
Glatka, podatna koža iz udobnosti vlastitog doma, bez odlazaka u kozmetički salon.
Popularnost Beurer IPL uređaja za dugotrajno uklanjanje dlačica leži u njihovoj jednostavnoj i sigurnoj primjeni.

WELLNESS MASAŽA ZA STOPALA
Wellness spa za stopala s grijanjem vode, ambijentalnim osvjetljenjem i rotirajućim dijelom sa tri nastavka za pedikuru.
Osvježenje za stopala pod stresom. Wellness spa za stopala oduševit će vas masažom s mjehurićima i vibracijama, grijanjem vode i dodatnom ambijentalnom rasvjetom.

BEAUTY OGLEDALA
Kozmetičko zrcalo sa rasvjetom, savršeno je za upotrebu u vašoj kupaonici tijekom jutarnje ili večenje beauty rutine.

PARAFINSKA KUPKA
Suha, gruba i ispucana koža problem je za mnoge ljude, posebno kada se koristi grijanje u zatvorenom. Pomoću parafinske kupke pore se otvaraju i potiče se cirkulacija krvi. Hranjive tvari i vlaga mogu se stoga optimalno upiti – za glatku kožu ruku, stopala i laktova.