Je li masažer za lice tajna čvršće i zategnutije kože? – Medikor Beauty
×
Medikor beauty - Je li masažer za lice tajna čvršće i zategnutije kože?

Beauty stories

Je li masažer za lice tajna čvršće i zategnutije kože?

02.08.2023.

Sjajna i blistava koža uz Liftmie masažere

                 Masaža lica vjerojatno nije dio vaše beauty rutine, ali njene dobrobiti u borbi protiv starenja su obilne – pomislite samo na smanjenje bora i podočnjaka. Masaža lica nije samo opuštajuća, ona također vašem licu pomaže da se poveća protok krvi i kisika kako bi se pospješila izmjena stanica, a zauzvrat vam pomaže u održavanju mladenačke, blistave kože.

Slično kao i kod ostatka vašeg tijela, lice uključuje mišiće koji zadržavaju stres, što uzrokuje njihovo naprezanje, a to utječe na stvaranje nepoželjnih bora. Redovito masiranje lica može pomoći u oslobađanju nakupljene napetosti i smanjiti pojavu sitnih bora.

Dobrobiti masaže lica

Masaža lica može poboljšati izgled vaše kože na bezbroj načina. Poboljšava cirkulaciju, opušta mišiće i tonira. Pomaže opustiti mišiće koji uzrokuju bore pod utjecajem stresa. Stimulacija kože rezultira povećanom cirkulacijom, što u konačnici pomaže u proizvodnji kolagena i elastina.

Masažom lica poboljšava se tekstura kože zahvaljujući ručnoj stimulaciji i protoku limfe. Masaža lica detoksificira kožu—limfnom drenažom (tekućina) i učinkom pilinga kojim se uklanjaju mrtve stanice kože.

Prednosti alata za masažu lica:

Potiču protok krvi: upotreba masažera može pomoći vašem licu u povećanju cirkulacije krvi. To znači da se krvne stanice dižu na površinu kože, dajući vam blistaviji ten koji je čvršći na dodir.
Hlade kožu: kamenje poput žada ili masažne kuglice prirodno su hladni, stoga kada ih nanesete na kožu rezultat je trenutačno rashlađujući i osvježavajući. Za još bolje rezultate preporučamo da beauty alate za lice držite prije korištenja 10 minuta u hladnjaku. Ovo može biti posebno korisno ako je vaš tip kože osjetljiv i lako se iritira jer je dodir hladnoće super umirujući.
Smanjuju natečenost: ako se probudite s blago “podbulim” licem, uređaji za masažu lica potiču limfnu drenažu, te mogu utjecati na nestanak natečenosti i pomažu u zatezanju kože lica i vrata, uz to smanjujući eventualne upale, naglašavaju konture, a lice ostavlja svjetlijim i mlađim.
Zaglađuju fine linije i bore: budući da alati za lice potiču protok limfe, smanjuju fine linije, bore i vrećice pod očima.

Alati za njegu lica vaša su tajna u potrazi za savršenim tenom. Dajte svojoj koži malo ljubavi i promijenite svoju trenutnu beauty rutinu s našim asortimanom premium beauty uređaja za njegu lica.

U kolekciji donosimo pet novih beauty uređaja koji pomažu poboljšati protok energije, smanjenju bora, podizanju tonusa, smanjenju natečenosti i pora te vraćaju elastičnosti i sjaj koži.

U nastavku pronađite uređaj za sebe:

Liftmie Gold Plated masažer – pozlaćeni beauty masažer

Masažer je pozlaćen 24-karatnim zlatom i prije svega privlači pažnju svojim luksuznim izgledom. Zahvaljujući vibraciji od oko 6000 puta u minuti, inovativno je rješenje za savršeno oblikovanje kontura lica, a svakodnevno korištenje ovog beauty gadgeta dodatno doprinosi smanjenju natečenosti lica.

Liftmie Premium Beauty Roller – masažer za lice

Idealan je beauty uređaj za lifting, učvršćivanje i podizanje tonusa lica. Na ručki se nalazi solarna ploha koja može stvoriti mikrostruju tijekom korištenja. Mikrostruja ubrzava cirkulaciju krvi, potiče metabolizam, vraća koži vitalnost i elastičnosti.

Liftmie Germanium Beauty Roller – uplift beauty roller

Kao vježbanje za vaše lice – zahvaljujući svojim inovativnim svojstvima, ovaj masažer može pomoći u podizanju tonusa i učvršćivanju lica. Poznata lica iz svijeta filma, mode i ljepote obožavaju ovu vrstu beauty uređaja.

Liftmie Gua Sha – light aventurine jade

Gua Sha pomaže održati kožu svježom, lijepom i mladom. Izrađen od prirodnog zalenog aventurina, ovaj kristal konturira vaše lice, potiče bolju cirkulaciju krvi te limfnu drenažu kako bi zategnuo, skulpturirao i pomladio vaše lice i kožu.

Liftmie Ice Globes

Ledene kugle su postale uobičajeni dio terapije lica, prvenstveno zbog činjenice da pomažu pri uklanjanju crvenila i „depuffingu“ lica kroz terapiju hladnoćom. Počastite se umirujućom ledenom masažom koja obogaćuje kožu kisikom. Ledene kuglice potiču cirkulaciju te smanjuju crvenilo i upalu. Potiču limfnu drenažu.

Proizvodi su dostupni i u Medikor health & beauty store prodavaonici na lokaciji Tratinska 58 u Zagrebu, webshop www.medikorbeauty.hr, kao i u odabranim ljekarnama te specijaliziranim prodavaonicama.

Beauty savjete, trikove i inspiraciju možete pronaći i na Liftmie društvenim mrežama. Misija brenda je potaknuti sve da u užurbanoj svakodnevici odvoje vrijeme za sebe, stoga odaberite svog novog beauty saveznika, transformirajte kožu lica i bezbrižno se upustite u novu ljetnu avanturu pred vama.